onsdag 21 november 2012

Det är vi som är strateggruppen

Den så kallade strateggruppen består av ett antal personer anställda av Borås Stad som ska driva arbetet med visionen framåt.

Gruppen har bildats speciellt för det ändamålet och vi som är med har väldigt olika kunskaper och uppdrag. Än så länge har vi träffats två gånger för att sätta oss in i visionen och lära känna varandra.

Gränsöverskridande samarbete och nytänkande är nyckelord för vårt arbete. Med tiden kommer vi att kunna presentera mängder av förslag på projekt och aktiviteter som skulle kunna genomföras i visionens andra. De förslagen ska koncernledningen sedan utvärdera och slutligen tar politikerna ställning till vad som ska göras.

Vi ser det som ett hedersuppdrag att få vara med, och viljan att göra ett bra jobb är enorm. Många av oss som är med i strateggruppen kommer att blogga här framöver, så vi hörs!


Från vänster: My-Linda Lorentsson, Carina Loh Lindholm, Carola Samuelsson, Sakiba Ekic, Kai Jacobson, Petri Pitkänen, Mia Claesson, Dzenan Ganic, Britt-Inger Lindqvist, Monica Lindqvist, Marie Persson, Annika Klemming och Susanne Carlsson. 

Annika Klemming - Kommunikatör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar