onsdag 13 mars 2013

Brygghuset är en självklar del av vision 2025

Brygghuset är ett resurshus för unga, en central mötesplats med café och spännande lokaler. Målgruppen är unga vuxna i åldern 16-29 år. Det är hit du ska komma för att förverkliga dina idéer om arrangemang och andra projekt.

Brygghusets verksamhet, finns i två våningsplan och har kapacitet till att ta emot upp till 150 personer/plan. Huset ska användas till arrangemang, utställningar, möten och liknande. På Brygghuset finns en scen, ett biorum med 31 biostolar och andra anpassningsbara lokaler, sammanlagt 850 m2.

Vår idé av unga för unga
Faktum är att vi i personalen INTE driver projekten och arrangemangen i huset. Främst vill vi låta unga boråsare ta initiativen till att fylla huset med innehåll. Av unga för unga, från start till mål, i alla led är drömscenariot. För att undvika viss vilda västern, måste Brygghusets personal godkänna alla projektbeskrivningar innan man drar igång något, litet som stort arrangemang spelar mindre roll för oss. Du står för idéerna och genomförandet - Brygghuset för lokalerna och den befintliga tekniken, möblemanget och vägledning för de som är ovana arrangörer.

Brygghuset tror på samverkan
För att innebörden av ordet "mötesplats" ska tas på allvar, jobbar vi ständigt med att skapa förutsättningar för möten mellan unga och vuxna, dels kan vi lära oss mycket av varandra dels kan det leda till utökade personliga nätverk. För att detta ska bli verklighet samverkar vi gärna med andra aktörer, såsom föreningar, företag, privatpersoner, organisationer etc.

Brygghusets café
Brygghuset är också stället för den som är fikasugen, därför kan det vara en god idé att börja din upptäcktsfärd på Brygghuset i vårt mysiga café.


// Klas Bolin, samordnare Brygghuset


P.s. Igår lanserade vi vår sida på Facebook, ta en titt... d.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar