onsdag 6 mars 2013

Många meningsfulla möten…


... är en förutsättning för att arrangemangen ska lyckas.

Fritids- och folkhälsoförvaltningen jobbar hårt i visionens anda. Tillsammans med duktiga föreningar och hängivna medarbetare träffas vi regelbundet för att planera och förbereda många stora arrangemang i Borås framöver.  Friidrotts SM på den nyrenoverade Ryavallen är den största tävlingen under 2013. Sista helgen i augusti drabbas den nya svenska friidrottseliten samman under 3-4 dagar i Borås. IK Ymer friidrott drar ett stort lass för att överträffa tävlingarna på Stockholms stadion ifjol. 

Under 2014 är det stora dragplåstret SM-veckan i Borås. Ett 25 tal Boråsföreningar ligger i startgroparna för att göra SM-veckan till den hittills bästa i svensk idrottshistoria för SM-veckor. Många udda och jämna idrotter kommer vi att få stifta bekantskap med under en veckas tid, preliminärt v 27. 

Redan nu pågår det en omfattande planering inför den stora massinvandringen av löpvilliga orienterare till O-ringen 2015. 15 -20 000 deltagare väntas besöka Borås och spendera otroligt mycket pengar på handel, mat, logi, vatten och plåster.

O-ringen organisationen, med generalsekreterare Maria Krafft-Helgesson, håller i kompassen och ser till att arrangemanget är på rätt väg. Här kan vi alla hjälpas åt, genom att hyra ut en bäddplats eller varför inte en cykel eller ...

Boka upp i kalendern!

hälsar Tommy Jingfors, förvaltningschef, Fritids- och folkhälsoförvaltningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar