onsdag 12 februari 2014

Brygghuset - 24 Sju


Konsumenter blir producenter
Dagligen får vi in spännande ”förslag” ifrån allmänheten kring arrangemang och andra aktiviteter som kan äga rum på Brygghuset - Det tycker vi är jättekul. Bra idéer i all ära, men det är inte riktigt så det går till på Brygghuset. Främst vill vi samverka med de arrangörer som själva har förmågan att producera ett eget innehåll på Brygghuset, från start till mål, i alla led. Om vi är överens, samverkar vi gärna genom att låna ut våra lokaler. Vid större arrangemang vill vi även ha en presentation av genomförandeplaner.

Exempel: Breaking Stars arrangerar Breakdance tävling.
I söndags hade vi besök av Breaking Stars, ett skönt gäng som arrangerade ett Break Jam/tävling. Första gången vi träffade Breaking Stars, fick vi höra att de hade fått flera ”Nej” ifrån andra aktörer som arbetar med att erbjuda lokaler i Borås. För att få arrangera och använda Brygghuset utanför husets ordinarie öppettider, ser vi till att skapa en relation med personerna bakom arrangemanget. Ett krav är även att minst en person är över 18 år som kan ta det fulla ansvaret för lokalen, samt när det krävs, även uppvisande av polistillstånd.

Bra jobbat Breaking Stars!
Läs mer om om eventet:
https://www.facebook.com/events/200147943508297//Klas Bohlin, verksamhetsutvecklare Brygghuset, Fritids- och folkhälsoförvaltningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar