tisdag 18 februari 2014

Kontakta Borås Stads energi- och klimatrådgivare för att få miljötips


Betänketiden är slut! Det är hög tid att avsluta den fossila eran och ställa om till ett hållbart samhälle, ett hållbart Borås!

Hela världen behöver genomföra en snabb övergång till förnyelsebara, hållbara energislag samt en kraftfull energieffektivisering. Det gäller hur vi bor, hur vi reser, vad vi äter och hur vi konsumerar. Den gamla devisen om Biffen, bilen och bostaden är väldigt aktuell fortfarande.

Borås stad erbjuder gratis och opartisk energi- och klimatrådgivning, precis som Sveriges övriga 290 kommuner. Nu finns jag, din nya energi- och klimatrådgivare på plats i Fullmäktigehuset, för att svara på frågor om energi och klimat. Det kan vara frågor som rör energiproduktion, uppvärmning hemma hos dig, energieffektiv belysning, hur du kan göra för att köra mindre bil eller vilken mat som har den lägsta klimatpåverkan.

Förutom att svara på frågor kommer jag som energi- och klimatrådgivaren att söka upp er boråsare genom företagsbesök och andra evenemang så att vi tillsammans kan förverkliga visionen om ekologisk hållbarhet, lokalt och globalt.

Jenni Lehto, energi- och klimatrådgivare, Miljöförvaltningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar