måndag 15 april 2013

Man pratar om oss!

Häromdan ringde de från Helsingborgs kommun, och ville att vi skulle komma ner och berätta hur vi jobbar med att få ett gemensamt synsätt på styrdokument. Örebro kommuns ledningsgrupp kommer till oss i början på juni för att höra hur vi arbetar med struktur och systematik i vårt kvalitetsarbete.

I måndags ringde de från Täby kommun, tidigare har även Sigtuna hört av sig, och vill lära sig av oss när det gäller Lean - Ständiga förbättringar. I morgon ska jag till Svenljunga för att prata om samma sak. I all ödmjukhet kan vi väl ändå känna oss stolta för att det pratas om oss.....

Snart kommer Kommunfullmäktige att anta den reviderade Kvalitetspolicyn, och då kan vi också leverera Handboken för Ständiga förbättringar i Borås Stad. Det handlar om att vi ska hantera våra resurser - pengar, personal, lokaler, kunskap och miljö på bästa sätt. Vi återkommer!

Vill ni följa en del av det vi gör på Kvalitet och utveckling så följ oss på @Boraskvalitet på Twitter och Ständiga förbättringar i Borås Stad på facebook.

Ewa Luvö -  Kvalitetsstrateg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar