onsdag 30 oktober 2013

Arrangemang och nätverksträffar stärker Brygghuset som mötesplats

Ordet mötesplats är ett finurligt litet ord som används allt oftare. Att erbjuda enbart en fysisk plats, till exempel ett café är en bra början, men innehållet är trots allt den viktigaste ingrediensen i ett lyckat möte. På Brygghuset arbetar vi dagligen med att skapa förutsättningar för att verkliga möten ska kunna äga rum i huset. Speciellt spännande är de möten som leder till någon form av utveckling och förverkligande av idéer. Men... man vet aldrig vad en kopp kaffe, eller kanske ett par ord i förbifarten kan leda till. En sak är säker, det finns alltid utrymme för nya kontakter. Hos oss på Brygghuset möts unga personer som är på väg att skapa framtiden. Tankar och idéer får fritt utlopp i ibland livliga diskussioner.

Nedan följer tre aktuella arrangemang som visar goda exempel där innehållet skapar tillfällen för människor att mötas.

SKIVMÄSSA PÅ BRYGGHUSET. Lördag 2/11.
All slags musik kommer att finnas till försäljning, både fynd och rariteter.

STUDIO 14 - KULTURDEJTING. Lördag 9/11
I samverkan med Ungdomsrådet, Radio Konkret, Borås Fria Kulturakademi och Studiefrämjandet arrangerar vi en nätverksträff som en kombinerad mässa med inslag av arrangemang och kulturdejting.

DEMOKRATINATTA. Fredag 6/12
Arrangörer är Borås Stads Ungdomsråd. Det kommer bjudas på föreläsningar, möten med Borås politiker, debatter, intressanta möten, workshops, och mycket, mycket mer.// Klas Bolin, verksamhetsutvecklare, Fritids- och folkhälsoförvaltningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar