onsdag 25 september 2013

Fed Cup till Borås igen!

”Svensk Tennisförbundet har i dagarna gått igenom ansökningarna för Fed Cup-matchen Sverige mot Polen, 8-9 februari 2014. Vid en samlad bedömning fann Borås ansökan allas gillande.
Med tidigare matchers genomförande och goda resultat med två vinster i beaktande har vi beslutat att tilldela Borås Fed Cup, Sverige-Polen i februari.” - så lyder Svenska Tennisförbundets pressmeddelande.

Vi på Fritids- och folkhälsoförvaltningen är tillsammans med BoråsBorås extra stolta över att återigen fått förtroendet att genomföra en internationell tennistävling.
År 2011 spelade herrarna en Davis Cup deltävling i Borås, 2012 var damerna här och spelade Fed Cup och nu 2014 vill damerna komma tillbaka. Ett mycket gott betyg till oss alla i Borås och ett tecken på att vi är en stad att räkna med.

Att genomföra en tävling av denna dignitet kräver en hel del förarbete från många håll. Många människor ska samarbeta för att allt ska kunna genomföras så smidigt som möjligt - och samarbeta kan vi mellan förvaltningar och med klubbar och förbund!
Men det är inte bara mycket jobb, det är roligt också. Tänk er den sköna känslan när allt klaffar, men också känslan av tacksamhet när alla hjälps åt när något går på tok och ska lösas NU, för det är snabba puckar som gäller under pågående tävling.

Vi ser fram emot ytterliggare en fjäder i hatten för Borås, när vi nämns i internationella sammanhang, och det är vi alla väl värda.// Annika Baagöe-Larsen, kommunikatör, Fritids- och folkhälsoförvaltningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar